BeautyCorner
Tilbage til webshop
Oxygen behandling
Oxygen behandling

Hvordan fungerer en Oxygen ansigtsbehandling?

Ved en Oxygen behandling tages der brug af ilt under tryk til at puste nærende og effektive ingredienser ned i det dybere hudlag dermis - hvor de for alvor kan tage effekt og modvirke aldringstegn.

Vores hud er modstandsdygtig overfor udefrakommende substanser, hvilke også gør at cremer og serum, på egen hånd, faktisk har meget svært ved at trænge dybere end det øverste hudlag.

Først anvendes der en Airbrush, som ved brug af ren luft under højt tryk, puster serum igennem det øverste hudlag og ned i dermis. Dette serum indeholder en lang række aktive anti rynke komponenter, såsom Hyaluron syre der fugter huden og Retinyl der stimulere cellefornyelsen.

Ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration, pustes de aktive ingredienser efterfølgende endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis.

Den høje oxygen koncentration aktiverer serummets komponenter og effektivisere deres anti-ageing effekt. Dette sikre at huden optager de aktive ingredienser og medvirker at der allerede 20 minutter efter behandlingen, kan ses en tydelig reduktion af rynker og linjer i huden. 

 

For at forstå hvordan du bekæmper rynker, er det vigtigt at vide hvornår og hvordan de sker.

Hvordan dannes rynker:

Det øverste lag - epidermis, er hudens beskyttende overflade, dog får huden sin styrke, struktur og elasticitet igennem det underlæggende hudlag – dermis. Dermis står for hudens fylde og er et kompakt hudlag, hvis primærer komponenter er kollagen, som giver huden sin styrke og struktur, samt elastinfibre som giver huden sin spændstighed og elasticitet.

Vores hud består 70-80 % af kollagen, kollagen daler med alderen. I snart af vores levetid består den 90 % af kollagen.

Med alderen mindskes mængden af kollagen og hyaluron i huden, da produktionsevnen gradvist nedsættes efter 25-års alderen.

- Huden mister sin styrke og fylde, da kollagen udgør en stor del af hudens struktur og bindevæv
- Elastin fibrene bliver slappe og elasticiteten svækkes – huden mister sin spændstighed 
- Hudens evne til at danne og bevare fugtighed forringes pga. mangel på hyaluronsyre.


Madonna behandlingens effekt:

- Stimulerer produktionen af kollagen.

- Synligt resultat 20 min efter behandlingen.

- Madonna behandlingen er en effektiv og sikker behandling, helt uden injektioner.

- En afslappende behandling.

- Reducere og forebygger udtrykslinjer.

- Nærer elastinfibre og øger hudens elasticitet.

-  De aktive ingredienser transporteres vha. ren ilt ned i dermis

- Opretholder og genopbygger hudens fugtbalance, ved tilførsel af hyaluron.

 

 

Oxygen kurforløb

Ønskes du for alvor at bekæmpe alderens tegn, anbefales et kurforløb/klippekort.

Der anbefales 6-8 behandlinger.

 
Oxygen ansigtsbehandling, pr. behandling, 599 kr. 
Lashlift
Lashlift

Lash Lift inkl. farve og 2 x kollagen pleje/fugtkur

Et lash lift er svaret, hvis du ønsker at vågne op med de smukkeste vipper med det flotteste buk. Et lash lift løfter øjet, og gør dine øjne større og smukkere. Med et lash lift kan du gå ud ad døren, uden at bekymrer dig om du har fået lagt mascara, det er ikke nødvendigt.

Lash lift er en mere naturlig løsning i forhold til vippe extensions (hvor man sætter kunstige vipper på egne vipper). Ved et lash lift er det dine egne naturvipper der bliver bukket og fremhævet af farve. 

Et lash lift består af et vippebuk, farvning af vipper og en fugtkur.

Det er ikke alle der naturligt har lange og kraftige vipper. Så hvis du ønsker et vippebuk, der har en waow effekt, anbefales det, at du bruger lash serum i et nogle uger (hvis muligt 1 mdr.) op til behandlingen. Desto længere og tykkere vipperne er, jo flottere bliver dit lash lift.

Du er mere end velkomne til at kontakte klinikken, for at høre nærmere om vippeserum. Vippeserum er effektiv, men kan have forskellig effekt.

Proceduren ved et lash lift

1        Først taler vi om hvilket et type vippebuk du ønsker, og hvor meget dine vipper kan bukke.

2.      Vipperne afrenses med en special sæbe der ikke svier i øjnene.

3.      Jeg afstemmer størrelse af silikoneform i forhold til dine vipper, og hvor meget buk du ønsker.

4.      Dernæst ligger jeg to plejende eyepatches på huden under øjet. Disse eyepatches isolerer de nederste vipper, så de derved ikke får et buk.  

5.      Dernæst påsættes silikoneform på, og dine vipper bukkes op på siliconeform.

6.      Der påføres permanentcreme på vipperne. Det antal minutter som permanentcremen skal ligge, er afhængig af længden og tykkelsen af dine vipper. 

7.      Permanent cremen aftages, og settingcremen påføres. Settingcremen holder vipperne i den form som de har fået ved at ligge over siliconeformen.

8.      Settingcreme aftages, og sort øjenvippe farve påføres.

9.      Vippefarven tages af.

10.  Dernæst gives vipperne en speciel serum, der er en fugtkur. Denne serum får vipperne til at løsne sig helt naturligt. 

11.  Du ser nu dit smukke vippebuk, og du får fugtkur nr. 2 på vipperne.

12.  Du får en skriftlig vejledning til efterfølgende pleje af vipperne. Desuden får du en gratis vippebørste med, så du kan rede dine vipper igennem.

Du kan gå i bad og lægge make up efter 24 timer, lash lift producenterne er lavet til at klare vand og fugt osv.

Du skal vente 8 timer med at vaske ansigt, gå i bad, ligge makeup ved øjne osv.

Et lash lift holder normalt 6-8 uge, med rigtig god balsam og pleje kan lash liftet holde i op til 10 uger.

Pleje af lash lift

Et lash lift kan udtørre vipperne lidt, derfor anbefaler jeg kraftigt, at benytte en vippebalsam på daglig basis, som en daglig fugtkur til vipperne. Denne balsam forstærkere vipperne, og giver mere volumen til vipperne, og får lash liftet til at holde længere.
Vippebalsam indeholder keratin og collagen, de samme stoffer som dine vipper naturligt består af.

Den balsam som jeg anbefaler, er lavet af producenterne af lash lift produkterne og anbefales at påføres morgen og aften.

Man kan bruge har to slags vippebalsamer.
Den ene vippebalsam tilfører ren fugt.
Den anden vippebalsam består af både fugt og sort farve. Farven på vipperne bliver genopfrisket, idet den sorte farve lægger sig som et meget fint og tyndt lag ”mascara” på vipperne uden at være mascara!  Vipperne suger fugt og farven til sig.
Denne vippebalsam er en ren win, win, man får farve og mere fylde og fugt til vipperne, uden du skal fjerne noget overskydende om aftenen.  

Begge typer af vippebalsam kan du købe på klinikken. Vippebalsam uden farve koster 299 kr., vippebalsam med farve koster 365 kr. Der er til flere måneders forbrug i en vippebalsam.

Hvis du ønsker et flot lash lift, og eller hvis du ønsker at få lash lift kontinuerligt, så anbefales det at du bruger en vippeserum. Vippeserum stimulerer væksten af vippehårene i hår roden og gør vipperne længere og stærkere.

Obs. Vipper har en cyklus. Du taber vipper hver dag. Vipper har sæsoner efter årstiderne.
Der kan være vippesæsoner hvor du taber flere vipper en andre fx om sommeren. I en periode hvor du skifter dine vipper hurtigt kan det betyde at dit lash lift holder 6 uger. Ved næste buk kan det måske holde i 8-9 uger.

Efter                                                 Før

Browlift
Browlift

Browlift m. farve, 2xfugtur & formning af bryn. 

Der kan være mange forskellige årsager til, at du vil blive superglad for et brow lift. Hvis du ønsker fyldigere bryn med mere kant og form? Eller har du bryn der er lidt vilde og utæmmede. Eller har du tynde bryn, hvor du ønsker du kan dække de steder, hvor du gerne ville have at der var brynhår?

Du kan også være træt af tegne dine bryn op hver dag? Er du træt af at farve dine bryn op hver dag, og ønsker bryn som bare lige kan redes igennem med en brow børste, og derefter sidder brynet perfekt. 

Så er et brow lift dit svar!

Brow lift har været kendt og populært i over 12 år i USA. Det er nu kommet til Danmark. 

Det første trin er en samtale med dig om hvilke type bryn du ønsker dig (evt. billeder til inspiration). Derefter rådfører dig med hensyn til om det brow lift du ønsker passer til din ansigtsform. Samme skaber vi det rigtige brow lift til dig.

Procedure for et brow lift

1.                                      Afrensning af dine bryn. 

2.                                      Brynene rettes til med pincet for at skabe den rigtige basisform. 

3.                                      Der ligges en permanentcreme på brynene. Cremen blødgør hårene, så hårene lægger sig i den retning du ønsker.

4.                                      Antal minutter du ligger med permanentcreme er på er afhængig af brynenes hårstruktur og hårtykkelse.

5.                                      Permanentcremen aftages og der lægges en settingcreme på, denne creme sætter brynet i den form du ønsker.

6.                                      Derefter aftages settingcremen og dine bryn farves.

7.                                      Du bestemmer selv hvilken farve dine bryn skal have. Farven får brynene til at se mere markeret ud og giver en tydeligere optegning af kanten. Brynene behøves ikke farves meget mørke, for at kunne se markeret ud. 

8.                                      Derefter aftages farven, og der påføres en fugtkur på brynene for at styrke dem med fugt.

9.                                      Du får vejledning til den efterfølgende pleje desuden en gratis brynbørste til at rede dine bryn igennem og style dem.

10.                                   Der påføres fugtkur igen.

11.                                   Du bliver vist hvordan du selv kan style brynene de efterfølgende uger.

12.                                   Fugtkuren du får lagt på brynene på klinikken, skal sidde op i 8 timer, derefter vaske nænsomt af.

Du kan dyrke motion, svede og gå i bad indenfor 24 timer. 

Brynene kan få et nyt brow lift igen efter 4-6 uger.

 

Pleje af brow lift

Et brow lift kan udtørre brynene lidt, derfor anbefaler jeg kraftigt at benytte en brynbalsam på daglig basis, som en daglig fugtkur til brynene. Denne balsam forstærkere brynene, og giver mere volumen til brynene, og får brow liftet til at holde længere.
Brynbalsam indeholder keratin og collagen, de samme stoffer som dine bryn naturligt består af.

Den balsam som jeg anbefaler, er lavet af producenterne af brow lift produkterne og anbefales at påføres morgen og aften.

Man kan bruge to slags balsam til bryn.
Den ene brynbalsam tilfører ren fugt.
Den anden brynbalsam består af både fugt og sort farve. Farven på brynene bliver genopfrisket, idet den sorte farve lægger sig som et meget fint og tyndt lag ”mascara” på brynene uden at være mascara!  Brynene suger fugt of farve til sig.
Denne brynbalsam er en ren win, win, man får farve og mere fylde og fugt til brynene, uden du skal fjerne noget overskydende om aftenen. 

Begge typer af brynbalsam kan du købe på klinikken. Brynbalsam uden farve koster 299 kr., brynbalsam med farve koster 365 kr. Der er til flere måneders forbrug i en balsam.

Hvis du ønsker et flot brow lift, og eller hvis du ønsker at få brow lift kontinuerligt, så anbefaler vi at du bruger en brynserum. Brynserum stimulerer væksten af brynhårene i hår roden og gør brynene længere og stærkere.

Obs. Bryn har en cyklus. Du taber bryn hver dag. Bryn har sæsoner efter årstiderne.
Der kan være brynsæsoner hvor du taber flere bryn en andre fx om sommeren.      I en periode hvor du skifter dine bryn hurtigt kan det betyde at dit brow lift holder 4 uger. Ved næste buk kan det måske holde i 6-7 uger.

Spraytan
Spraytan

Spraytan er for alle!

Ønsker du en flot glød, der fremhæver dine øjne og dit flotte smil?

En glød, der gør at du føler dig klar til foråret og sommeren der venter lige om hjørnet.

 

Spraytan verden har ændret sig meget og udviklet sig med tiden. Spraytan har udviklet sig til at være den extra glød og ikke kun sommerferiefarven.

Spraytan, er en farve der skræddersyes til dig og dit ønske. Din farve, der skræddersyes, hvad vil det siges?

Det vil sige, at vi har allesammen har forskellig hudtone/farve(din grundfarve), vi tilpasser din (spraytan) glød til hvordan din hudfarve/tone er og hvilken og hvor meget glød du ønsker.

Selve spraytan bliver udført af mig, der er ejer af BeuatyCorner og certificeret spraytannner, der lytter til dig og dine ønsker, ønsker at give dig den bedste oplevelse og resultat.

Spraytan holder fra 5-14 dage uger. Den holder bedre med god velfugtet hud og køligere kortere bade.

Du kan motionere uden at spraytannen løber i striber.

Al spraytan farve kan vaskes af tøj og lagnerne. Sørg for at have joggingtøj på eller afslappet tøj på selve dagen.

Spraytan væsken er ikke farlig at indhalere, da den består af mange naturlige ingredienser og PETA godkendt. Spraytan farven løber ikke i striber, ingen stærke orange undertoner, passer til alle hudtyper/farver, hurtigtørrende, crueltyfree, vegansk, parabene free og giver et flot og jævnt finish.

Det selvbruner mærke BeautyCorner bruger er en luksuriøs selvbruner serie fra Australien, den indeholder 100% naturlig DHA, som er det stof som giver farve når det kommer i forbindelse med huden. Spraytan mærket  består af mange produkter, som alle er smukke intense farver uanset om du vil have lidt farve eller intens mørk farve. Kendetegnende for dem alle er, at der er langt færre gule og orange toner, som sikrer en smuk farve. Den spraytan formular vi bruger er PETA-godkendt, med ingredienser der gavner huden, der indeholder fugtgivende antioxidanter og argan olie, avokado olie, kokosnød olie, kokosnød vand, shea butter og meget mere.  Det er er parabene fri, indeholder 100 % naturlig DHA og vegansk.

 

  1. Du har forberedt huden dagen forinden med bad og scrub, lotion osv.
  2. Du fortæller dine ønsker om farve og jeg skræddersy din farve til dig.
  3. Jeg gennemgår med dig hvordan det kommer til at forgå i forhold til at stå i spraytan kabinen.
  4. Du får udleveret engang´s hårnet, trusser osv.
  5. Jeg blander farverne og jeg instruerer dig i hvordan du skal stå til at starte med.
  6. Min spraytan kabine/rum er trygt rum, jeg ved det kan være grænseoverskridende for nogen, at skulle en få spraytan i ”bikini” af en ”fremmed”. Men det er trygt og sikkert hos mig.
  7. Du er færdig og du får mulighed for at tørrer lidt, sidde ned og få et glas vand eller sodavand.
  8. Jeg instruerer dig i hvad du gør efterfølgende.

OBS.

Book mimium to dage før, fordi du skal have tid til at forberede huden inden.

Du får tilsendt via e-mail vejledende instrukser om hvordan du forberede huden. 


Er det første gang du prøver spraytan eller er det meget lang tid siden, du har prøvet spraytan, skriv det i bookingfeltet og jeg sætter 1 time af til spraytan.

Farvning af vipper
Farvning af vipper

Mørke vipper gør dine øjne større og flottere og fremhæver din øjenfarve.

Du kan få farvet vipper i: Blåsort, sort, mørkebrun og ud fra disse farver kan vi kombinere enhver farve som du ønsker. Det bedste du kan gøre, det er fortælle mig om dine ønsker, og derfra finder vi sammen den rigtige løsning til dig.

Jeg har også en speciel vippefarve til sensitive øjne.

 

Gør det ondt?

Det er ikke ondt at få farvet vipper. Det kan evt. komme til at svie lidt, hvis farven møder den våde vippekant. Sker dette, skyller jeg øjnene med fysiologisk saltvands øjendråber, og svien forsvinder med det samme.

Nogle mennesker har haft en dårlig oplevelse med at få farvet vipper, og de kan være lidt nervøse. Du får ingen dårlig oplevelse hos mig. Du ligger stille, roligt og afslappet på en briks, jeg meget blid og har rolige bevægelser.
Jeg har selv efter et par år, udviklet en måde at farve vipper på så det ikke svier.

Der kommer ingen restfarve på huden bagefter, frygt ej at du vil ligne en sød panda.

En farvning af vipperne holder 3-4 uger. Tidslængden er alt afhængig af hvor meget vipperne bliver påvirket af sol, svømning og afrensning.

Desto længere og fyldigere vipper er, jo mere kan vipperne ses og øjnene bliver flottere.
Jeg anbefaler, at hvis du ønsker lange og fyldige/stærke vipper så skal du anvender en god vippeserum.  Der er mange slags vippeserum, hvis du er i tvivl om hvilken, så er du velkommen til at skrive til mig, fordi der er mange forskellige kvaliteter. 

Formning og farvning af bryn
Formning og farvning af bryn


Dine øjenbryn er med til at indramme dit ansigt, og forstærke dine allerede smukke ansigtstræk. 

Formen af øjenbrynene skal passe til dit ansigts konturer. Derfor er det vigtigt først at aflæse ansigtets konturer, og derefter at analyserer selve brynet med hårretninger, hårmængde og hårlængder for at brynet kan blive smukkest.

Normal retter jeg brynene med en pincet, på den måde kan jeg præcist forme brynet til den helt rette form. At forme et bryn handler om at fjerne brynhårene det rigtige sted.   

Man kan også fjerne brynhår med voks. At fjerne hårene med voks anbefaler jeg oftest, hvis man har mange små fine lyse dunhår. Dunhår er helt lyse nærmest usynlige hår, der normalt kun ses når lyset falder ind. 
At vokse brynene kan også give det sidste pift til brynene, og det kan give et mere skarpt og rent bryn, det man kalder ”brows on fleek”. 

 

Gør det ondt at få rettet brynene? 

Det kan mærkes lidt, det kan føles som et lille niv i huden, men det er hurtigt overstået. Jeg strækker huden ud og køler huden ned inden jeg begynder at forme brynet, og ved at gøre dette, går processen hurtigere og føles mere “nivefrit”. 

 

Hvilken brynfarve kan man vælge?

Brynene kan farves i den farvenuance der passer til dig. Primærfarverne er: Sort, mørkebrun, rødbrun, lysebrun, & grå. Hver person har forskellig hårfarve, hudfarve og brynenes naturfarve, og ud fra primærfarverne mixes din nye brynfarve, så den passer til dine ønsker, hårfarve og hudens teint.
Farvning af bryn handler ikke om, at brynene skal ses meget tydeligt, men at farven underbygger selve formen af brynet, og gør din øjenfarve mere tydelige osv. Selve brynfarven holder i 2-3 uger, afhængig af hvor meget du renser dit ansigts, går i svømmehal, tager sol osv.

Efter farvning af brynet vil der være ikke være farverester på huden, du kan frit gå ud i byen uden at bekymrer dig om restfarve.

Sugaring intim voks
Sugaring intim voks
Sugaring armhul
Sugaring armhul
Sugaring ansigt
Sugaring ansigt
Huller i ørerne
Huller i ørerne

Huller i ørene

Der er ikke noget der kan pifte dit outfit op og understrege dit humør som et par flotte ørering.

Det er helt sikkert og trygt og sterilt at få lavet huller i ørene hos Beautycorner. Du kan vælge mellem 12 forskellige slags ørestikker som du skal have i ørene de første uger indtil hullerne er helet. Ørestikkerne er lavet af kirurgisk stål så der er ingen risiko for at du udvikler nikkel allergi.

 

Hvordan får du hullet i ørene?

1. Først vælger du de/den ørestikker du vil have i øret 

2. Øreflippen bliver desinficeret

3. Hvor hullet skal være markeres med en kirurgisk pen

4. Du godkender placeringen ved at se dig med markeringen i et spejl

5. Den sterile engangs ørestik monteres i ”pistolen”, uden at man rører ved øreringen

6. Ørestikken ”skydes” i øreflippen. Bagstykket er automatisk sat på, og det er ikke nødvendigt at røre mere ved øret.

7. Det bløder ikke. Dine ører kan syns en anelse røde i starten. 


Hvordan passer jeg mine nye huller i ørene?

1. Det er nødvendigt at rense dine nylavede huller hver dag.

2. Vask dine hænder grundigt og sprit dem af.

3. Du skal rengøre dine nylavede huller i ørerne både på forsiden og på bagsiden. Du skal lade øreringene sidde imens du renser. (for- og bagside) grundigt både morgen og aften.

4. Du skal bruge flydende 0,2 % clorhexidin til at rengøre med. Det er en lille flaske som du kan købe på apoteket og hos materialisten.
Gennemblød en ren vatpind med væsken.
Med helt rene fingre skubber du øreringen frem og tilbage, så du kan rense inde under øreringen og ved låsen.

5. Anvend en ny ren vatpind for hvert øre og ved forside og bagside

6. Tør efter med en ren papirserviet.

7. Du skal huske at tørre alt shampoo af øret når du har vasket hår, og dække øreflippen til, når du bruger parfume, hårlak, makeup og hårfarve. Hold håret væk fra øreflippen så meget så muligt, indtil helingsperioden er færdig.
Hvis du ikke har haft huller i ørene før, skal man lige i starten vænne sig til at være forsigtig når man tager tøjet hen over hovedet, så ørestikken ikke hænger i tøjet.

Hvilken del af øret kan jeg få lavet huller i ørene?
Du kan få lavet huller i ørerne i hele øreflippen og i den del af brusken, der følger ørets yderste kant. Vi laver IKKE huller i den indre øreflip eller andre steder, hvis du ønsker det, skal du henvende dig på en klinik hvor de laver piercinger.

Hvor gammel skal man være for at få hul i ørene? 
Er du under 18 år, skal du enten komme sammen med en af dine forældre, eller have en fuldmagt med fra dine forældre, som godkender at du får huller i ørerne.

Hvornår kan jeg skifte til mine første ny øreringe?
Alle mennesker heler i forskelligt tempo, men som regel er hullet helet tilstrækkeligt op og der er dannet en fint arvæv efter cirka 6 uger hvis hullet er i øreflippen. Der må på ingen måde komme væske fra hullet, så er det ikke helet endnu.
Hvis øreringene sidder i brusken op langs øret, så tager det noget længere tid fordi brusk a minimal blodforsyning, så der går som regel 12 uger.
Man kan godt være lidt nervøs når man skal skifte sine øre ringe første gang. Men det gør ikke ondt når huden er helet.
Sørg for at have rene hænder. Tag godt fat både i låsen på ørets bagside og tag godt fat i smykkedelen på forsiden af øret med den anden hånd. Hold godt fat i smykkedelen og vrik derefter låsen både lidt til siden og frem og tilbage indtil låsen løsner sig. Hold fast i låsen og træk forsigtigt smykkedelen i et lige træk fremad og ud af øret.

Selvom huller er helet og du kan komme nye øreringe i, så går der et år inden huden i hullet er samme slags hud som den er på øret.
Det tager faktisk op til et år inden hullet er helet fuldstændigt, det medfører at du i det år ikke må gå uden øreringe. Du må gerne tage dem ud om natten. Hvis der ikke er øreringe i hullet, så kan hullet lukke sig igen eller det kan krympe, og så er det svært at få øreringe i igen.
Vær forsigtig, når du skifter øreringene. Eftersom den nydannede hud indeni hullet er tynd og skrøbelig, har den let ved at blive beskadiget og der kan derfor let opstå infektion.

Du skal også være forsigtig når du skifter øreringene, fordi huden er tynd og der går nemt hul. Den tynde hud er også mere tilbøjelig til at udvikle kontakt allergi. Så det er vigtigt at du bruger ægte metaller som Sterling sølv eller forgyldte øreringe eller kirurgisk stål. Du kan se på ørestikker om de er ægte Sterling ved at kigge efter tallet 925, (kig evt. ved ørestikslåsen, hvis du ikke kan se tallet på selve ørestikken) hvis de ikke har dette tal er de ikke ægte sterling sølv og så er der risiko for at udvikle nikkel allergi.  

 

Betændelse i øret
Der vil altid komme lidt klar væske fra hullerne især i starten, det sætter sig ofte som slags skorpe på for og bagside ved hullerne. Det er ikke noget problem, men det er helt normalt

Hvis dit øre bliver ved med at gøre ondt, eller hvis øret bliver rødt og/eller hævet og/eller hvis der kommer lys gult pus fra hullet, så er der betændelse i såret.
Hvis betændelse er i øreflippen, så går det som regel hurtigt over. Du skal beholde ørestikken i og så rense meget grundigt med clorhexidin 3-4 gange om dagen. Hvis ikke det er blevet bedre
i løbet af et par dage, skal du fjerne øreringen og opsøge din læge.
Bruskdelen af ørene har noget sværere ved at hele, og du skal være ekstra påpasselig, hvis ørestikken sidder i bruskdelen. Hvis der kommer betændelse her, skal du fjerne ørestikken med det samme og opsøge din læge. 


Kommer snart billede af valgmuligheder af ørestikkerne.