BeautyCorner
Tilbage til webshop

DermaOXY HYDRA CREME

399,00 kr.

Hemmeligheden bag en smuk og modstandsdygtig hud er fugt, uanset hvilken hudtype du har. Med dermaOXY HYDRA får du et opstrammende fugtboost, der øjeblikkeligt genopretter din huds fugtbalance og hjælper den til at holde på fugten.


Det høje indhold af hyaluronsyre trænger helt ned i din underhud og øger elasticiteten. Samtidig sætter dermaOXY HYDRA skub i din produktion af kollagen, minimerer rynker og fine linjer, og det gør cremen perfekt til at modvirke hudens aldringstegn.


De aktive ingredienser i dermaOXY HYDRA optages hurtigt og arbejder sammen med hudens egne processer. Derfor kan du allerede efter 28 dage se tydelige forandringer og nyde en smuk, stærk og velplejet hud, der stråler af velvære.


DermaOXY HYDRA er velegnet til alle hudtyper

Sådan anvender du dermaOXY HYDRA CREME

Rens din hud i ansigtet og fordel en lille mængde dermaOXY HYDRA på fingerspidserne. Massér cremen ind i huden med cirkulære bevægelser i ansigten og på halsen. Når cremen er trængt ind i huden, kan du med fordel påføre dermaOXY DAY eller dermaOXY NIGHT. Hvis din hud er meget tør, anbefaler vi, at du anvender en større mængde dermaOXY HYDRA.

1
+
Tilføj til kurv