BeautyCorner
Tilbage til webshop

Lashlift & browlift inkl. farve, fugtkur & ret af bryn med pincet.

625,00 kr.

Lashlift inkl. farve og fugtkur (75 min.)

Ønsker du at vågne op med de smukkeste vipper og det flotteste buk der løfter øjet og gøre dine øjne større og smukkere, og du kan gå ud af døren uden at bekymrer dig om, at du har fået lagt mascara på, så er et lashlift dit svar. Et lashlift indeholder et vippebuk, farvning af vipper og en fugtkur.

Lashlift er en mere naturlig løsning i forhold til vippe extenstions. Ved et vippe buk bruger du kun dine egne naturvipper og fremhæver dem.

Hvis du ønsker et vippebuk, der har en waow effekt, anbefales det at bruge lashserum i et par uger op til behandling, jo længere og tykkere vipperne, jo flottere bliver dit vippebuk.

Jo kortere vipper, jo kortere vil bukket automatisk være. I er mere end velkomne til at kontakte os, for at høre nærmere om vippeserum og hvor lange vipper. Et lashlift kan udføres igen fra 6-8 uge.

Du kan gå i bad og påføre mascara på vipperne indenfor 24 timer, lashlift produktet er lavet til at det kan holde til vand og fugt osv. Der skal gå 4 timer før du går i bad eller påføre mascara.

1.      Checker vipperne og kigger på tilstanden af vipperne, afrensing af vipperne.

2.      Forventningsafstemmer hvilket type buk du ønsker.

3.      Viser dig hvilken silikoneskinne type patches og bukgrad du får, dernæst ligge to pleje eyepatches på de isolerer de nederst vipper, så de derved ikke får et buk.  

4.      Påsætter silikoneskinnen og dine vipper bukkes op på gummi patchen (denne lim er lavet til at være skånsom mod vipperne og kan fjernes på 30 sek. med brug af serummen)

5.      Der påføres permanent creme på vipperne og antal min. Er afhængig af hvilke str. vipper du har i længden og bredden.

6.      Aftagning af permanent cremen og settingen cremen påføres. Processen med cremerne er de samme som på browlift. Forskellen ligger i at selve øjenvipper har en gummipatch, der sørger for at vipperne for den runde smukke vippe buk form.

7.      Settingen creme aftages og øjenvippe farve, sort øjenvippe farve påføres.

8.      Vippefarven tages af og Fugtkur gives til vipperne og derfra begynde vipperne at løsne sig helt naturligt.

9.      Du ser dit smukke vippebuk og du får mere kur på vipperne.

10.  Du får vejledning til efterfølgende pleje og en gratis vippebørste med bagefter til at rede dine vipper igennem.

 


Browlift m. farve, fugtkur & ret af bryn. (40 min.)

Ønsker du et fyldigere bryn med mere kant og form?

Eller har du bryn, der er vilde og du ønsker dem tæmmet, de brynhår der bare ikke vil ligge sig ned?

Har du et tyndere bryn, hvor du ønsker du kan dække de steder du ønsker brynhår?

Træt af tegne dine bryn op hver dag? Et bryn du ikke skal farve op hver dag og et der lige redes igennem med en browbørste og derefter sidder perfekt.

Så er browlift dit svar!

Browlift har været kendt og populært i over 12 år i USA. Det er nu kommet til Danmark.

Det første trin vi gør, det er at have en samtale med dig om hvilke type bryn du har i tankerne (evt. billeder til inspiration) derefter rådføre vi dig i din ansigtsform, hvad vi kan se vil passe til dig og samme skaber vi det rigtige browlift til dig. Brynene kan få et nyt browlift igen om 4-6 uger.

 

1.      Afrensning af bryn.

2.      Retter brynet til med pincet, det er med til at skabe formen.

3.      Ligger en permanentcreme på brynene, det betyder, at med denne creme kan vi få hårene til at ligge sig i den retning du ønsker.

4.      Antal minutter permanentcreme er på er afhængig af brynets hårstruktur og tykkelse.

5.      Permanentcremen aftages og der ligges en ny creme på, settingcreme, denne at sætter brynet i den form du ønsker.

6.      Derefter aftages setting cremen og dine bryn farves.

7.      Selve farven er tilpasset til dit ønske om hvilken farve.

Farven får brynet til at se mere markeret ud og giver en tydeligere optegning af kanten. Brynene skal ikke farves meget mørke for at kunne se markeret ud.

Farven kan sidde på i alt fra 30 sek. til 10 min. det er vurderingssag mellem kunden og behandleren. Der er lysebrun, mørkebrun og rødligbrun farve at vælge imellem.

8.      Derefter aftagning og en fugtkur på brynene for at styrke dem med fugt igen.

9.      Du får vejledning til efterfølgende pleje og en gratis vippebørste med bagefter til at rede dine bryn igennem og style dem.

10.  Du bliver vist hvordan du selv kan style dem de efterfølgende uger.

 

Kuren skal sidde op i 4 timer, derefter vaske den nænsomt ad.

Du kan dyrke motion, svede og gå i bad indenfor 24 timer. 

 Obs. fordi at brynhårene bliver permanent, så de kan styles som du ønsker, vil de opleves som stive og lidt "hårde" i det, men med pleje, vejledning og styling af brynhårene, vil du ikke opleve dette som en udfordring.

 

1
+
Tilføj til kurv