BeautyCorner
Tilbage til webshop

Lashlift m. farve og fugtkur.

425,00 kr.

Lashlift m. farve, kollagen pleje(fugtkur) (75 min.)

Ønsker du at vågne op med de smukkeste vipper og det flotteste buk der løfter øjet og gøre dine øjne større og smukkere, og du kan gå ud af døren uden at bekymrer dig om, at du har fået lagt mascara på, så er et lashlift dit svar. Et lashlift indeholder et vippebuk, farvning af vipper og en fugtkur.

Lashlift er en mere naturlig løsning i forhold til vippe extenstions. Ved et vippe buk bruger du kun dine egne naturvipper og fremhæver dem.

Hvis du ønsker et vippebuk, der har en waow effekt, anbefales det at bruge lashserum i et par uger op til behandling, jo længere og tykkere vipperne, jo flottere bliver dit vippebuk.

Jo kortere vipper, jo kortere vil bukket automatisk være. I er mere end velkomne til at kontakte os, for at høre nærmere om vippeserum og hvor lange vipper. Et lashlift kan udføres igen fra 6-8 uge.

Du kan gå i bad og påføre mascara på vipperne indenfor 24 timer, lashlift produktet er lavet til at det kan holde til vand og fugt osv. Der skal gå 4 timer før du går i bad eller påføre mascara.

1.      Checker vipperne og kigger på tilstanden af vipperne, afrensing af vipperne.

2.      Forventningsafstemmer hvilket type buk du ønsker.

3.      Viser dig hvilken silikoneskinne type patches og bukgrad du får, dernæst ligge to pleje eyepatches på de isolerer de nederst vipper, så de derved ikke får et buk.  

4.      Påsætter silikoneskinnen og dine vipper bukkes op på gummi patchen (denne lim er lavet til at være skånsom mod vipperne og kan fjernes på 30 sek. med brug af serummen)

5.      Der påføres permanent creme på vipperne og antal min. Er afhængig af hvilke str. vipper du har i længden og bredden.

6.      Aftagning af permanent cremen og settingen cremen påføres. Processen med cremerne er de samme som på browlift. Forskellen ligger i at selve øjenvipper har en gummipatch, der sørger for at vipperne for den runde smukke vippe buk form.

7.      Settingen creme aftages og øjenvippe farve, sort øjenvippe farve påføres.

8.      Vippefarven tages af og Fugtkur gives til vipperne og derfra begynde vipperne at løsne sig helt naturligt.

9.      Du ser dit smukke vippebuk og du får mere kur på vipperne.

10.  Du får vejledning til efterfølgende pleje og en gratis vippebørste med bagefter til at rede dine vipper igennem.

 

 

 

1
+
Tilføj til kurv