BeautyCorner
Tilbage til webshop

Raz skincare Hair Conditioner 500 ml

285,00 kr.

Der er både både honning, vandmynte og E-vitamin i min conditioner.

Honning er rig på aminosyrer og sukker, som hjælper håret til at glatte sig ud, og gør det nemmere at rede ud efter hårvask.

Vandmynte sætter gang i blodgennemstrømningen i hovedbunden, og er på denne vis med til at øge hårets struktur. Det stimulerer hårsække i dvaletilstand til at påbegynde produktion af hår.

E-vitamin er en kraftfuldt antioxidant. Det giver et sundere og stærkere hår, der kan holde længere og ikke knækker.

1
+
Tilføj til kurv

kMin conditioner kommes i vådt og renvasket hår og masseres ud til spidsen af håret. Skylles ud efter 5 minutters virkning. Bruger du denne conditioner/balsam til at øge din hårproduktion, bør du massere den godt ned i hovedbunden og lade den sidde i 5 minutter, inden du skyller grundigt.

Ved hårtab anbefaler jeg at bruge min Hair Shampoo inden. Lad den endelig sidde et par minutter inden du bruger min balsam/conditioner.

Ved fedtede skæl anbefaler jeg at bruge en tyndt opblandet Cleansing Mask som hovedbundskur inden brug af shampoo og balsam.

Psoriasis afhjælpes i hovedbunden ved at komme Ai Anti Irritation i hovedbunden som kur inden hårvask med shampoo og conditioner.

Hvis du hurtigt får fedtet og fladt hår, så anbefaler jeg, at du kun vasker hår 2 gange ugentligt, og at du bruger Hair Powder de dage, du ikke vasker hår.