BeautyCorner
Tilbage til webshop

Razspa Ai anti-irriation 200 ml

159,00 kr.
ØKOLOGISK BEHANDLING af huden

Vikingernes saltbade havde en koncentration af virkestoffer som det døde hav. Disse bade genopfinder vi og blander med de fantastiske virkninger og behandlinger de gamle munke lavede med pileudtræk fra purpur-pil.

Vi kalder det for Anti irritation for de mange virkninger dette produkt hjælper imod. Det er på ingen måder nyt, det er bare glemt viden på nye flasker.  


Anvendelse:
Ved tør og skællende hud anvendes den mineralmættede opløsning ufortyndet direkte på huden med en vatrondel. Efter 30 minutter skylles efter med rent vand. Behandlingen gentages 1-2 gange daglig i 14 dage eller efter behov.

Til almindelig rens mod akne, bruges den som tonic efter almindelig afrens morgen og aften hvorefter du behandler huden som normalt.

Eksem behandles ved at komme væsken på med vatrondel, alt efter sted og angreb, bruges Økologisk Anti Irritation fra 1 til 3 gange dagligt.

Større lidelser kan pakke sind i gase der derefter fugtes med RAZspa Økologisk Anti Irritation, lad sidde i mellem 10 og 40 minutter og vask med almindelig vand. Hænder og fødder kan pakkes ind i bomuld handsker eller strømper der er gjort våde af den Økologiske Anti Irritation.

Anti Irritationen kan kommes i hovedbunden efterhårvask, ved irriteret hovedbund eller psoriasis. Lad sidde imens du bader resten af kroppen. Skyldes og vasken igen med din almindelige shampoo.


Ingrediens:
Aqua, Magnesium Sulfate Ekstrakt, Salixin Purpur 400% ekstrakt.

Virkestoffer:
Natriumklorid 94 g.
Kaliumklorid 6 g.
Calciumsulfat 0,25 g.
Magnesiumsulfat 25,75 g.
Magnesiumklorid 43,25 g.
Kobber 0,20 g.
Jern 0,45 g.
Ascorbinsyre 0,4 g.
Salicinsyre 0,4g.
Glucono delta lactone 0,4g.
Citronsyre 0,1 g.

Produkt info:  

Purpurpil
Pileudtræk har været anvendt til naturkosmetik 20.000 år tilbage i tiden. Erfaringer fra denne lange tradition gør, at man ved det er sikkert at anvende pil til kosmetik. Purpurpilen har det største indhold af salicinsyre, ascorbinsyre vi finder i naturen. Det er det mest brugte ingrediens i anti-age hudplejeprodukter. Ascorbinsyre bruges i høje procenter i cremer til hudkræft og solskader.  Ascorbin og Salicinsyre sammen bruges mod pigmentskader og ikke mindst til homonforstyrret hud da de hæmmer de dårlige bakterier og holder mælkesyrebakterier i live længere. Acorbinsyre er et C-vitamin, der har betydning for kroppens immunforsvar, der blandt andet beskytter mod virus og bakterier i huden.

Saltsydelage
Restlage er det vand, som er tilbage, når man har fremstillet spisesalt ved Læsø Saltsyderi. Denne lage er ikke spiselig, men indeholder til gengæld en række mineraler og sporstoffer, som har vist sig yderst gavnlige for huden. Salt indeholder sporstoffer, magnesium, mineraler og jod, som bliver direkte optaget af huden. Restlagen har, måske lidt overraskende, en sammensætning, som minder meget om menneskets blodplasma. Det er én af grundene til, at det har så gavnlig virkning på vores hud. Selv slem eksem og psoriasis kan lindres. Mildere tilfælde af hudproblemer, som eksempelvis bumser, betændelse og svamp, kan blive markant forbedret eller ligefrem forsvinde. Saltkoncentrationen i vores lage er 9 gange højere end for almindelig havvand og lagen indeholder den samme koncentration som man finder i Det døde Hav i Israel.

Samspillet i Anti Irritation
Salt og pile opløsning er målrettet irriteret problemfyldt hud og til lindring ved bl.a. eksem og lign. Ved tør, skællende og meget irriteret hud opbløder den de skællede og tørre flager. Virker samtidig lindrende ved kløe og er sårhelende. Alle mineraler samarbejder på at forbedre de metaboliske processer og sikrer derved, at hudens normale funktioner opretholdes samt at den bevarer sit sunde, glansfulde udseende. Irritationer og bakterier både kommende indefra som udefra bliver bekæmpet så kun hudens beskyttende bakterieflora beholdes.

Behorvet for ascorbinsyre normalt kaldet C-vitamin, er øget ved fysisk stress, homonforstyrrelse, forurening, sygdom, tobaksrygning mm. Sammen med jern er C-vitamin nødvendigt for dannelsen af de 20 aminosyrer, kroppen bruger til at opbygge protein og kollagen. Mangler man kollagen medfører det, at de mindste blodkar bliver skøre, huden tyndere, skrøbelig og at sår heler dårligt. Mineraler og vitaminer trænger ned i huden og bidrager til normalisering at kollagen produktionen. Desuden bidrager det til at beskytte cellerne mod oxiddativ stress – for eksempel påvirkning fra solens foto-aldrende UV stråler, rygning, forurening, homonforstyrrelser, eksemer, bakterieangreb mm. En normal fungerende hud er i stand til at bevare fugtigheden.

1
+
Tilføj til kurv