BeautyCorner
Tilbage til webshop

Raz skincare Lavender Scrub 200 ml

249,00 kr.

Velduftende antttnflamatorisk beroligende skrub til din hud.
Denne skrub er indeholder:

Meget antiseptisk, antibakteriel og smertestillende.
De antiinflamatoriske egenskaber gør den god mod kløende hud.
Meget beroligende.

Lavendel er urternes universalmiddel. Hvis du er i tvivl om hvilken æterisk olie eller hvilken urt der kan hjælpe, kan man næsten altid sige lavendel. Den har været værdsat siden antikken for sin friske milde duft. Dens antiseptiske, antibakterielle og smertestillende egenskaber gør den værdifuld til behandling af sår, rifter, forbrændinger, blå mærker, allergi, insektstik og betændelse. Den beroliger huden optimalt.

Rosentræ er meget nyttig i hudplejemidler. Er vævsopbyggende og celle stimulerende og reducerer rynker, ar og strækmærker. Da den er meget mild er rosentræ god til irriteret hud, og dens antiseptiske og bakteriedræbende egenskaber gør den velegnet mod akne og sår. Derfor fantastisk sammen med vores lavendel.

Kamille har gennem århundreder været brugt i Europa til medicin, som desinfektionsmiddel og som prydplante. De gamle ægyptere dedikerede planten til solguden Ra. I Grækenland i det 4. århundrede f. Kr. ordinerede Hippokrates den imod feber. Som en af de ni hellige urter i den angelsaksiske tekst Lacnunga, har kamille været anerkendt gennem tiderne for sin helbredende virkning. Kamillens brugbare stof hedder Azulen, den er meget kraftig blå, og det er det, der farver denne skrub.

Meget effektiv mod kløe, betændelse, allergi og andre irritationer. Lider du af knopper efter barbering, skulle du prøve at give dig selv en blid massage med denne skrub. Oplever du irritationer og rødmen i huden, vil en let blid massage med denne skrub kunne hjælpe. Skyl kun let med varmt vand efter brug, og dup dig tør, olierne vil hjælpe dig.

Olivenolie er en værdifuld kilde til vitaminer som A, D, E og K, som fremmer vækst af nye hudceller, samt fremmer kroppens resistens mod infektioner. Tilmed hjælper olivenolie med til bedre optagelse af vitaminer fra andre ingredienser, og har et meget højt indhold af antioxidanter.

E-vitamin er en stærk antioxidant som er god for at kunne bevare en ungt udseende hud, da den mindsker cellernes forældelsesproces på grund af iltning.

Hvis du bruger den i ansigtet mod skægpest, skal det være meget blidt og forsigtigt, dup dig kun tør så huden stadig er fedtet.

1
+
Tilføj til kurv